VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

Directeur Aart Verkaik op de expertsessie van Bouwend Nederland!


Een mooie bijdrage van onze algemeen directeur Aart Verkaik aan de expertsessie van Bouwend Nederland!

 

Geen debat maar een goed gesprek; dat is de insteek van de expertsessies die Bouwend Nederland organiseert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Opdat partijen elkaar beter leren begrijpen.

 

21 februari was er zo'n expertsessie in Utrecht. Leden van Bouwend Nederland en politici van de ‘Domstad’ wisselden standpunten uit over de vraagstukken die het klimaatakkoord van Parijs met zich heeft meegebracht.

 

Aart Verkaik ging in op het thema verduurzaming van de bebouwde omgeving. Waar lopen we tegen aan? De grootste uitdaging om verduurzaming van de grond te krijgen is van financiële aard. Gemeenten worden opgeroepen om ambitieuze prestatieafspraken met corporaties te maken. Dat betekent vroegtijdig het gesprek aangaan met de corporaties en de netbeheerders. Tevens ligt er een knelpunt in de opgave voor de particuliere sector, waarbij de gemeente zal aan moeten dringen op wijkaanpakken en aansturen op de mogelijkheid tot object gebonden financiering. Welke kansen en knelpunten wij in de dagelijkse praktijk tegenkomen en hoe wij hier mee om gaan en wat er benodigd is vanuit de gemeentelijke politiek, werd door hem toegelicht.


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer