VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

Hoogstaand bezoek op project Blauwvoetstraat in Amsterdam


Hoogstaand bezoek bij het project “renovatie 84 woningen Blauwvoetstraat – Baas Gansendonckstraat” in Amsterdam, wat wij uitvoeren in opdracht van woningcorporatie Rochdale

 

Vorige week hebben wij hoogstaand bezoek ontvangen op onze bouwplaats. Vanuit Rochdale hadden wij het verzoek ontvangen om met dit project deel te nemen aan de TaalTrip van JINC. Kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achterstand lopen vaak achter met Nederlands, vooral als ze uit migrantengezinnen komen. JINC organiseert TaalTrips om hun vocabulaire op speelse wijze een boost te geven.

 

Door het plaatsen van woordkaarten in een leegstaande woning, leerden zij onder andere de woorden ‘steiger’, ‘constructie’, ‘kozijn’ ‘bouwtekening’ en nog veel meer. Onder leiding van onze uitvoerder Lorenzo mochten zij ook zelf timmeren en zelfs met echt cement een wand bouwen.

De dag sloten we af met een goodiebag voorzien van wat lekkers en leuke dingen. Dit zijn de dingen die ons werk nog leuker maken, de jeugd is immers de toekomst. Bedankt Rochdale, JINC en lieve kinderen voor deze leuke ochtend!


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer