VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

Opening De Wilg Mecklenburglaan


Afgelopen woensdag 30 augustus was het eindelijk zo ver. Na 5 maanden verbouwing van De Wilg werd het pand officieel weer feestelijk geopend. Het was een mooi feest.

Het historische gebouw aan de Mecklenburglaan is niet alleen een stuk comfortabeler en ook duurzamer. In het voormalig schoolgebouw uit 1918 is onder meer gevelisolatie, led-verlichting en een luchtbehandelingsinstallatie gekomen waarmee warmte kan worden teruggewonnen. 

Hierdoor is het gebouw van energielabel G naar C gegaan. De CO2-uitstoot daalt met bijna 30 procent en de energiekosten liggen jaarlijks ruim 5.000 euro lager dan voorheen. 

 


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer