VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

Oudste theater van Arnhem te bezichtigen tijdens de Dag van de Bouw


Zaterdag 4 juni van 10.00 tot 16.00 uur is de verbouwing van het oudste theater van Arnhem gratis te bezichtigen voor publiek.
Bouwbedrijf Scheerder stelt de verbouwing van het Theater aan de Rijn, gelegen in het Bartokkwartier, open tijdens de Dag van de Bouw.
De bouw is te bezichtigen door middel van rondleidingen, deze zullen de gehele dag gegeven worden.
Tevens is er voor de kinderen een springkussen aanwezig.

Theater aan de Rijn is het oudste theater van Arnhem. Het pand aan de Rijnstraat 42 werd in de 19e eeuw gebouwd als theater en feestzaal voor de Vrijmetselaars in Arnhem en omstreken. In de 21e eeuw werd het gebouw in gebruik genomen door Productiehuis Generale Oost, die zich vooral richt op talentontwikkeling van de nieuwe generaties theatermakers in de regio Oost-Nederland.
Nexit architecten ontwikkelde een ontwerp, in opdracht van Productiehuis Generale Oost, waarbij de oriëntatie van het pand 180 graden draait. De nieuwe entree gaat zich richten op de nieuwe ontwikkelingen aan de zuidzijde, waar met het Bartokkwartier een nieuwe culturele enclave zal ontstaan. Onder meer wordt de monumentale kapconstructie blootgelegd en ingezet voor nieuwe theatertechnieken.

De toegang van de bouwlocatie is via het Bartokkwartier (het park bij het Aardvarken) Kleine Oord te Arnhem.

Wij ontvangen u graag 4 juni.


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer