VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

Startevenement project Fenix te Huizen


Op 6 maart jl. was er een startevenement met de toekomstige bewoners van het complex Fenix te Huizen georganiseerd.
Na een toespraak van Nico de Bruin van AKM Reales en Arjan Schothorst van VIOS Bouwgroep B.V. werd er met een hapje en een drankje getoost op de aanstaande start van het project.

Hilarisch moment was de symbolische “sloop” van een deur, waarbij één van de nieuwe eigenaren in veilige(!) outfit de kans kreeg met een voorhamer doel te treffen in de deur van haar woning. Al met al een geslaagde gelegenheid waarbij iedereen op ongedwongen wijze kon kennismaken met de buren, de mensen van AKM Reales en VIOS Bouwgroep B.V.. Prima sfeer en goed verzorgd. Complimenten voor de organisatie!


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer