VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

Theater aan de Rijn winnaar Willem Diehlprijs!


Theater aan de Rijn winnaar Willem Diehlprijs! Vorig jaar hebben wij het oudste Theater van Arnhem verbouwd. Wij zijn trots dat dit prachtige Theater de winnaar is geworden van de Willem Diehlprijs. Wij willen Nexit Architecten feliciteren met deze architectuurprijs. De Willem Diehlprijs is de architectuurprijs voor het beste project op het gebied van restauratie, renovatie en herbestemming in Arnhem.

http://www.dearchitect.nl/architectuur/nieuws/2017/6/theater-aan-de-rijn-en-sint-petersgasthuis-winnaars-willem-diehlprijs-2017-101173841


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer