VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

VIOS Bouwgroep BV realiseert de renovatie en uitbreiding van het kantoorpand van Agterberg Bedrijven


Agterberg Bedrijven is een unieke combinatie van bedrijven met veel specialismen op het groene- en grijze werkgebied. Een echt familiebedrijf dat al jaren een begrip is binnen de Gemeente De Bilt en hun verblijfplaats Groenekan.  

Diverse grond-, weg-, waterbouw, groenvoorziening- en groenrecyclingprojecten zijn in de afgelopen decennia door hen uitgevoerd.

Dit jaar bestaat Agterberg b.v. alweer zesenzestig jaar, wat een mooie aanleiding geeft voor een metamorfose van het bedrijfspand. Zodat het bedrijfspand straks weer voldoet aan de eisen en wensen van de huidige tijd. Hiervoor hebben zij de expertise van VIOS Bouwgroep BV ingeschakeld, om hen te adviseren en de werkzaamheden te realiseren.

Vanmorgen vond de ‘sleuteloverdracht’ plaats, als symbolisch startschot voor de verbouwing. Een mooi moment, dat uiteraard gevierd werd met een heerlijk stuk taart.


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer