VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

VIOS NEN ISO 26000 gecertificeerd


Maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO) is een belangrijk aspect van onze bedrijfsvoering. Als organisatie nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering.

Het NEN instituut heeft onze inspanningen en activiteiten op MVO-terrein erkend en heeft aangegeven dat wij worden opgenomen in Publicatieforum ISO 26000. Deze erkenning wordt alleen gegeven indien kan worden aangetoond dat een bedrijf conform de internationale MVO-richtlijnen werkt.

Hiermee is VIOS Bouwgroep BV het vijfde bouwbedrijf van Nederland dat ISO 26000 erkenning heeft gekregen. Een resultaat waar wij uiteraard trots op zijn en waarmee wij ons onderscheiden ten opzichte van andere bouwbedrijven.

Om de ISO 26000 zelfverklaring 2019 te downloaden klikt u hier
Om de MVO zelfscan versie 2019 te downloaden klikt u hier

 


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer