VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

VIOS renoveert bedrijfsloods voor gerenommeerd IT-organisatie


VIOS Bouwgroep renoveert voormalige bedrijfsloods naar een inspirerende werkomgeving in opdracht van een gerenommeerde IT-organisatie

 

In opdracht van een gerenommeerde IT-organisatie heeft onze vestiging in Amsterdam recent een bedrijfsloods getransformeerd naar een inspirerende werkomgeving.

 

De gemeentelijk bedrijfsloodsen uit 1955 zijn getransformeerd naar een speelse industriële huisvesting. De inmiddels cultureel historische panden hebben, mede door de hoge van glas voorziene sheddaken, een zeer ruimtelijke industriële uitstraling gekregen.

De nieuwe inrichting is door de architect ontworpen met open werkplekken, glazen vergaderunits en trappen vrij van wanden en plafonds. De klinkervloer op de begane grond, in combinatie met de houten kozijnen en de betonlookachtige vloerbedekking straalt een natuurlijke rust, maar ook noviteit uit.

 

Een inspirerende werkomgeving is dan ook het resultaat.


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer