VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Een veelzijdige onderneming met ruim 160 medewerkers. Wij renoveren, onderhouden, restaureren monumenten, realiseren nieuwbouwprojecten en voeren voor een verscheidenheid aan professionele opdrachtgevers het dagelijks onderhoud uit. Open en interactief samenwerken is voor ons de sleutel om de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in oplossingen op maat en projecten met glans. 

Woonzorg Nederland kiest voor VIOS Bouwgroep B.V.


VIOS Bouwgroep B.V. en Woonzorg Nederland tekenen overeenkomst voor het mutatie- en klachtenonderhoud

 

Woonzorg Nederland en VIOS Bouwgroep B.V. hebben een overeenkomst gesloten voor het mutatie- en klachtenonderhoud aan alle woningen en zorgcomplexen van Woonzorg Nederland in de regio Amsterdam. Eén van de kernwaarden van Woonzorg Nederland is het bieden van ruimte aan zorgeloos wonen. Vanuit dit perspectief is het mutatie- en klachtenonderhoud een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Aangezien er gewerkt wordt met maatschappelijk geld, is het belangrijk om te streven naar een zo efficiënt mogelijke werkmethode tegen zo laag mogelijke kosten.

 

Door het mutatie- en klachtenonderhoud voor het landelijk bezit in contractvorm uit te besteden aan twaalf hoofdaannemers en zo kennis en opgedane ervaringen te bundelen, hoopt Woonzorg Nederland dit te kunnen bereiken zonder afbreuk te doen aan de huurderstevredenheid. De gezamenlijk te beantwoorden vraag voor de komende periode is dus hoe en in welk tempo wij de klantwaarde verder kunnen verbeteren.

 

VIOS Bouwgroep B.V. voert voor diverse opdrachtgevers al decennia lang het dagelijks- mutatie- en planmatig onderhoud uit op basis van meerjarige overeenkomsten. Onze servicegerichte instelling en drive om processen steeds verder te optimaliseren kunnen wij, als onderdeel van het landelijk collectief, inzetten om dit doel te bereiken. Tevens zijn wij in het bezit van het VGO-keur, wat staat voor een onafhankelijke toetsing van onze werkzaamheden door het KIWA op basis van meetbare criteria.


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer